Med cottage cheese i paien blir den ekstra mettende, men fortsatt lett
Dette er en oppskrift som passer utmerket både som middag, i matpakken eller til vennegjengen.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Dette er en oppskrift som passer utmerket både som middag, i matpakken eller til vennegjengen.
Les hele sakenSpesielt i januar hvor vi tenker gjennom både hva vi spiser og hva vi bruker penger på, er en slik oppskrift velkommen. Her kan du sågar bruke rester.
Les hele sakenHer blandes klassisk pai med alt du vanligvis setter på tacobordet.
Les hele sakenHvem har sagt at lettlaget mat ikke hører hjemme på et festbord? I dag foreslår vi en pai proppfull av de deiligste smaker.
Les hele sakenSpesielt som her når den dekkes av en herlig appelsinsirup og serveres med vaniljekrem.
Les hele sakenI denne oppskriften foreslås det hele fem ulike typer løk. Men du kan godt bruke bare en eller så mange som du lyster.
Les hele sakenNår du ovnsbaker rødbetene, hentes mer sødme ut, og det matcher godt med salt og syrlig fetaost.
Les hele sakenDenne paien er dessuten raskere å lage enn mange andre. Den tar bare en drøy halvtime fra du starter til maten er ferdig. Med på kjøpet får du virkelig god smak.
Les hele sakenOm det er kylling og litt bacon i kjøleskapet, er du snart i havn. For fyllet lages mens paideigen setter seg i kjøleskapet. Blir det rester av dette, har du til lunsj eller matpakka i morgen.
Les hele sakenKombinasjonen av syrlig sitronkrem og søt, sprø og seig marengs er en sikker vinner. Her er oppskriften.
Les hele sakenÅ trykke ut en pai er ikke noe hokus pokus, for dette er en rett som det er raskt å snekre sammen. Og som blir godt mottatt.
Les hele sakenNår du kombinerer blomkål og sopp i en pai, får du nok metthetsfølelse. Samtidig som du kan krysse av for en kjøttfri middag.
Les hele sakenPai er helt genialt som middag på en mandag. Til denne oppskriften kan du nemlig bruke rester av røykelaks eller gravlaks, Du kan også kjøpe en ferdig paideig så sparer du tid..
Les hele sakenDen er dessuten en super måte å få brukt opp fjorårets løkavling.
Les hele sakenTomater og extra virgin olivenolje er gode venner i matveien. Da passer det også svært godt med smaksrike urter som gir deg akkurat den nyansen du liker best. En paibunn er alt du trenger i tillegg.
Les hele sakenDenne retten er som en gryte under et sprøtt lokk av deig, veldig klassisk men langt fra kjedelig, bare veldig godt.
Les hele sakenFor den er mettende nok uten, og ikke minst smaker den veldig godt.
Les hele sakenNår det er sagt, er det mulig å bruke også bacon, men det er strengt tatt unødvendig.
Les hele sakenDenne oppskriften er en flott måte å bruke rester som du måtte ha igjen fra tidligere middager på. Godt smaker det også!
Les hele sakenPaier er stort sett svært raske å tilberede. Til dagens forslag trenger du kun en halvtime fra du starter til maten er ferdig. Og så får du kanskje brukt opp noe av det du har i kjøleskapet.
Les hele sakenDet gjelder også om du har dårlig tid, for de fleste butikker har fersk paideig i hyllene.
Les hele sakenOg det uten noen form for kjøtt. Og helt uten at det går på bekostning av smaken. Bare prøv.
Les hele sakenPai er en god utfordrer til så vel pizza som endre flate retter. Den kan lages både med og uten kjøtt - her er det sesongens løk som er stjerna.
Les hele sakenTil denne paien er det ikke spesielt mye mer enn grønnsaker som skal til som fyll - bortsett fra litt ost da. Enkelt å tilberede er paien også, og det gir deg åpenbart nok pusteromi disse hektiske før-17. mai-tider.
Les hele sakenOg siden det bugner med ferdig paideig i butikkhyllene, er du snart i mål.
Les hele sakenIkke bare kalkunrester, men også grønnsaker og osteskalker, går med i denne paien.
Les hele sakenDenne vrien er like velegnet for innendørs som for utendørs nytelse - om du er blant dem som strekker sommeren lengst mulig.
Les hele sakenDu kan bruke alle typer spinat, men den som kommer fra åkeren akkurat nå er ekstra godt egnet.
Les hele sakenEnten du har pølser, kjøtt eller bare grønnsaker igjen etter helgen, får du brukt restene i denne smuldrepaien.
Les hele sakenDen er kanskje ikke så hemmelig, men definitivt en undervurdert ingrediens. Og denne oppskriften gir ekstra godt resultat.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenDet er særlig en produsent som stikker av med de høyeste poengsummene, men også andre følger i kjølvannet. Tysk vin er imidlertid først og fremst riesling, også der er det noen riktig gode viner å finne.
Men en håndfull rimelige viner er det dessuten mulig å spare litt ved å kjøpe med seg fra flyplassen. Det viktigste er alltid at vinen holder god kvalitet i forhold til pris.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.
Les hele sakenDet er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenMed disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Les hele sakenReinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Les hele sakenAkevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.
Les hele saken