Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 142 andre å velge blant
Her er oversikten over de 147 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Her er oversikten over de 147 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Les hele sakenVi snakker om vellagret akevitt, eplemost og øl av typen belgisk wit.
Les hele sakenAkevittens høysesong er i anmarsj, og Sesto Sensos engasjerende Felice Capasso hjelper deg med å velge de rette flaskene til årets julemat.
Les hele sakenBlant nyhetene finner du også årets juleakevitter som dekker hele spekteret. Samt mye annet godt brennevin til den forestående julefeiringen.
Les hele sakenAkevitt er veldig godt som basis for en sour - her i en sommerlig versjon som kan lages med eller uten skum.
Les hele sakenAkevitt og skikkelig god eplemost er hovedingrediensene som gjør at du kommer til å holde varmen.
Les hele sakenFargen er dessuten perfekt påskegul. Men aller viktigst er at det smaker knallgodt.
Les hele sakenEtter mange års tilbakegang øker nå salget av snaps. Men renessansen er i en annen form, uten karvesmak og med en friskere innpakning som appellerer til nye kunder. Noen snakker om en hipsterifisering av snapsen.
Les hele sakenDet er kombinasjonen av portvin og akevitt som skaper varmen og krydderpreget - en drink trenger altså ikke være varm for å tine opp en desemberkald kropp.
Les hele sakenJulens deiligste smaker møter norsk brennvin av beste kvalitet til en særdeles smakfull aften i Trondheim. Superduoen Odd Nelvik og Jon Bertelsen server gode historier og fakta til denne lekre 5-retters middagen. Denne kvelden må du få med deg.
Les hele sakenHer er det veldig mye godt som varmer helt ut i hårrøttene og tærne.
Les hele sakenOslo Håndverksdestilleri gjør det samme med akevitt som whiskydestillerier har gjort med whisky, nemlig å eksperimentere med ulike fattyper. I bunnen ligger bruk av kun norske vekster som smakskomponenter, for så vel akevitt som gin og vodka.
Les hele sakenMesterblender Jon Bertelsen tar deg igjennom en helaften med akevitt og julemat i fokus.
Les hele sakenSmak 5 akevitter til 5 deilige retter fra de dyktige kokkene på Royal Garden Hotel i hjertet av Trondheim.
Les hele sakenDen er dessuten såre enkel, bare litt akevitt, tonic og en strimmel med kokt tang og en skive grapefrukt for syns skyld.
Les hele sakenOg en av ingrediensene lager du selv. Granskuddsirupen som er den reneste medisinen, kommer til å gjøre nytten til langt mer enn denne drinken.
Les hele sakenMed så vel morsdag som Valentinsdag i vente, er det greit å ha drinkplanen klar.
Les hele sakenSammen med lime, ingefær og vanilje får akevittrestene nytt liv.
Les hele sakenKombinasjonen av Linie-akevitt, lime og hylleblomst er forfriskende og innsmigrende. Den perfekte starten på lutefisk- eller rakefisklaget. Eller dagen etter.
Les hele sakenOm Mulata i dag ikke er et politisk korrekt navn på en drink, er den i alle fall historisk. Konseptet er en lysebrun cocktail som lages ved å blande lys rom og kakaolikør. Her er det brukt akevitt i stedet og det funker veldig godt.
Les hele sakenAkevittklassikeren Fjellbekk skal være så frisk som navnet antyder. Den perfekte starten på fjellturen.
Les hele sakenOg ikke bare akevitt, men også akevittlikør er med på å gi denne kaffedoktoren ekstra mye smak.
Les hele sakenAkevittdrinker er trendy som bare det. Her kombineres akevitt med hjemmelaget appelsinsirup og champagne. Perfekte smaker for å ønske det nye året velkommen.
Les hele sakenAkevitt er i ferd med å ta over for gin som bartendernes nye favoritt. Denne vrien er en fin drink å starte med om du fortsatt ikke har vent deg til akevitt på denne måten.
Les hele sakenDet er kombinasjonen av akevitt modnet i portvinsfat, urtelikør og multer som sikret den svenske bartenderen Yvonne Tran seieren i drinkkonkurransen Linie The Journey.
Les hele sakenMed Baklandet Skydsstation har Trondheim fått et sild- og snaps-paradis som konkurrerer med de beste i Danmark. Det måtte selvsagt en danske til.
Les hele sakenI alt 19 akevitter har så god distribusjon at du er garantert å finne flere av dem i ditt nærmeste polutsalg. Her kan du se hvilke som er best.
Les hele sakenHer finner du alle akevittene Apéritif har testet de siste årene. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Les hele sakenAkevittklassikeren Fjellbekk er så norsk som den kan bli. Bortsett fra smaken av lime, den må fortsatt importeres.
Les hele sakenMen dansk akevitt duger også til norsk julemat. Vi har testet det (lille) som finnes av dansk akevitt i Norge.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenVi byr på fabelaktige viner fra California kombinert med utsøkt mat i historiske omgivelser den 30. mai.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
For trousseau og synonymet bastardo er de mest interessante av vinnyhetene i basis i mai. Ved siden av en 45 år gammel sensasjon.
Nydelige 2022-burgundere, strålende rieslinger, fantastiske champagner og lekre 2021-bordeauxer er noen av de andre høydepunktene blant de drøyt 1300 vinene som er testet.
Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.
Det er i hvert fall litt av hva de i alt 80 testede nyhetene innen øl, sider og brennevin dekker.
Til 17. mai har vi en tendens til å handle inn for mye. Men fortvil ikke, det er nok av oppskrifter som trenger rester.
Les hele sakenEn skalldyrsalat som dette smaker vidunderlig godt, uten de store bestrebelsene.
Les hele sakenMannen bak Sesto Senso Academy som så langt har utdannet 350 bartendere, er dermed Norges beste bartender 2024.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenRester av fenalår er perfekt å bruke i en varmrett - denne varianten er veldig lettlaget og med ingredienser du har i husert.
Les hele saken