Ha lime, mynte og sukkerlake i et kraftig highballglass, mudle dette sammen.
Fyll glasset halvveis opp med knust is, ha i Xanté, rør rundt og topp opp med soda. Garnér med et friskt skudd mynte.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ha lime, mynte og sukkerlake i et kraftig highballglass, mudle dette sammen.
Fyll glasset halvveis opp med knust is, ha i Xanté, rør rundt og topp opp med soda. Garnér med et friskt skudd mynte.
Sendt inn av Amundsen
Dagens potetsalat inneholder nok vesentlig mer enn kun poteter. Like fullt er den lettlaget og mettende, og derfor noe du gjerne må servere utover sommeren.
Les hele sakenTil 17. mai har vi en tendens til å handle inn for mye. Men fortvil ikke, det er nok av oppskrifter som trenger rester.
Les hele sakenMannen bak Sesto Senso Academy som så langt har utdannet 350 bartendere, er dermed Norges beste bartender 2024.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenEn skalldyrsalat som dette smaker vidunderlig godt, uten de store bestrebelsene.
Les hele saken