Smak og lær om fantastisk gode øl - Onlinekurs
Onlinekurs

Smak og lær om fantastisk gode øl - Onlinekurs

Lær det du trenger å vite om øl samtidig som du får anledningen til å kjøpe inn fire deilige øl og smake dem sammen med kursets foredragsholder - uten at du behøver forlate stuen hjemme.
02 Januar 2021 - 17:41

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Ølet er en av verdens eldste alkoholholdige drikker, og har de siste 15 årene fått en sann renessanse, eller nærmest eksplosjon i utvalg og smak. Er du en av dem som forbinder øl med en litt kjedelig og anonym drikk, har du noe stort i vente. For øl kan faktisk variere mer i smak enn vin. Ølet har ikke bare en spennende historie, men attpåtil smaker det fantastisk godt. Når du vet hva du skal velge da. 

På dette kurset lærer du det du trenger å vite om fire populære ølstiler, og får høre spennende og morsomme anekdoter om ølets historie. I tillegg får du nyttige tips om hvilken type mat som passer til de forskjellige ølstilene. 

Disse kan du enten velge å kjøpe inn for å smake sammen med kursets foredragsholder, eller så kan du nyte kurset i all sin prakt alene.

Etter endt kurs vil du ha lært hva som skiller de fire ølstilene tysk hveteøl, IPA, belgisk strong ale og porter. Vi har håndplukket fire typeriktige og gode øl til denne smakingen, som alle er å finne på de fleste Vinmonopol. Disse kan du enten velge å kjøpe inn for å smake sammen med kursets foredragsholder, eller så kan du nyte kurset i all sin prakt alene - og det aller beste er at dette kurset kan du se hjemme i din egen stue. 

Det er Apéritifs ølsmaker Julie Amundsen som guider dere gjennom denne smakingen. Hun er utdannet ølkelner og har flere års erfaring som bartender.  


Nedenfor ser du ølene som gjennomgås på kurset.

Når du har kjøpt kurset vil du motta en kvittering. På den finner du en kode og en lenke til kurset du har meldt deg på. Kurset må ses innen 4 dager etter aktivering av koden. Husk at koden er personlig, og kan ikke sendes til andre. Videoene er opphavsrettslig beskyttet.

Forsiden akkurat nå
Fortsatt fullt kjøleskap etter helgen? Her finner du 28 løsninger
Guide
Oppskrifter restemat

Fortsatt fullt kjøleskap etter helgen? Her finner du 28 løsninger

Til 17. mai har vi en tendens til å handle inn for mye. Men fortvil ikke, det er nok av oppskrifter som trenger rester.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nå når vi har fått smaken på sommer, vil vi ha noe lettlaget og velsmakende på tallerkenen
Dagens rett

Nå når vi har fått smaken på sommer, vil vi ha noe lettlaget og velsmakende på tallerkenen

En skalldyrsalat som dette smaker vidunderlig godt, uten de store bestrebelsene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Felice Capasso til bartender-VM for Norge

Mannen bak Sesto Senso Academy som så langt har utdannet 350 bartendere, er dermed Norges beste bartender 2024.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dagens middag lager du på et blunk og så får du brukt opp rester etter festen
Dagens rett

Dagens middag lager du på et blunk og så får du brukt opp rester etter festen

Rester av fenalår er perfekt å bruke i en varmrett - denne varianten er veldig lettlaget og med ingredienser du har i husert.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her