Amatørkokk
Fortsatt mulig å sikre seg fete premier

Fortsatt mulig å sikre seg fete premier

Send inn din favorittoppskrift med torsk og du kan vinne opplevelsesrik tur til Lofoten og heftig utstyr til kjøkkenet.
24 August 2015 - 18:15

Torsk er en råvare alle liker og som amatørkokker elsker å eksperimentere med. Har du en oppskrift som du har fått gos respons på, som er familiens favoritt eller som du har lyst å teste ut på et større publikum. Ja, da er dette konkurranse for deg.

Det første du gjør er å sende inn din oppskrift, helst sammen med et bilde av retten. Og gjerne noen ord om deg selv om om hvordan akkurat denne retten ble til.

Oppskriften blir så publisert på aperitif.no og deretter inngår den i konkurransen NM for amatørkokk som har finale under Matstreif den 12. september.

Les om denne spennende konkurransen og om de flotte premiene

Retten skal bestå av torsk, fersk eller lettsaltet, eller utvannet tørrfisk. Produkter som tørrfisksnacks kan også brukes.

Send inn din oppskrift her

Slik skal du skrive oppskriften

  • Sett navn på retten.
  • Beregn råvarer for fire porsjoner.
  • Beskriv retten (kortfattet).
  • Angi mengder i liter, dl, ss, ts, kg eller gram.
  • Angi antallet av hver ingrediens og bruk ½, ¼ eller ¾ når det er nødvendig.
  • Skriv ned ingrediensene i den rekkefølgen de brukes i oppskriften.
  • Beskriv fremgangsmåte.
  • Beskriv hvordan du vil legge opp maten på tallerkenen.

Påmeldingsfrist:

Vi må ha oppskriften senest fredag 28. august 2015.

Denne komfyren fra Electrolux blir vinneren til odel og eie.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Server skreien med skikkelige påskearomaer
Dagens rett
Skrei med spinat og appelsinsaus

Server skreien med skikkelige påskearomaer

Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
+
Godbiter i pollisten

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp

Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også
Dagens rett

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også

Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her