Torsk er en råvare alle liker og som amatørkokker elsker å eksperimentere med. Har du en oppskrift som du har fått gos respons på, som er familiens favoritt eller som du har lyst å teste ut på et større publikum. Ja, da er dette konkurranse for deg.
Det første du gjør er å sende inn din oppskrift, helst sammen med et bilde av retten. Og gjerne noen ord om deg selv om om hvordan akkurat denne retten ble til.
Oppskriften blir så publisert på aperitif.no og deretter inngår den i konkurransen NM for amatørkokk som har finale under Matstreif den 12. september.
Les om denne spennende konkurransen og om de flotte premiene
Retten skal bestå av torsk, fersk eller lettsaltet, eller utvannet tørrfisk. Produkter som tørrfisksnacks kan også brukes.
Send inn din oppskrift her
Slik skal du skrive oppskriften
- Sett navn på retten.
- Beregn råvarer for fire porsjoner.
- Beskriv retten (kortfattet).
- Angi mengder i liter, dl, ss, ts, kg eller gram.
- Angi antallet av hver ingrediens og bruk ½, ¼ eller ¾ når det er nødvendig.
- Skriv ned ingrediensene i den rekkefølgen de brukes i oppskriften.
- Beskriv fremgangsmåte.
- Beskriv hvordan du vil legge opp maten på tallerkenen.
Påmeldingsfrist:
Vi må ha oppskriften senest fredag 28. august 2015.