Sylting er en tradisjon som dessverre har gått litt i glemmeboken, men det er langt lettere enn du kanskje tror.
Resultatet er det lekreste tilbehør til så vel kjøtt som fisk, eller kanskje bare en liten snack.
Tips:
Et velbrukt råd blant erfarne syltere er at om du setter på lokket mens glassene er varme, oppstår et vakuum. Dermed blir holdbarheten enda bedre.

Godt hele året
Sylting er en perfekt teknikk for å bevare høstens herlige smaker langt utover vinteren.
Det er noe helt eget ved å hente frem de deiligste, hjemmelagede chutnyer, pickles og syltede grønnsaker til et festlig lag.
Syltede grønnsaker og pickles brukes mye i andre land særlig i Øst- og Sør-Europa.
I Russland hører hjemmesyltet agurk og vodkaglasset sammen, og mange har vel prøvd seg på syltet chili i Tyrkia.
Du kan også fryse høstens grønnsaker
Det finnes ikke den ting du ikke kan sylte. Kanskje virker noen av oppskriftene vi har samlet her fremmede, men det er vel verdt å prøve dem. Du finner flere spennende oppskrifter i Apéritifs rikholdige kokebok , de fleste med drikkeforslag.