To kvinne- og mannsterke juryer har vært i sving denne høsten med å vurdere dens utkomme. 32 kokebøker er nøye studert og rundt 90 forskjellige eplemoster og eplesidere.
Resultatet av arbeidet offentliggjøres den 30. november på Kafe Løve i Det Norske Teateret i Oslo.
Møt opp for å bli kjent med årets hotteste kokebokforfattere og ikke minst få smaksprøver fra deres kokebøker.
De beste eplemostprodusentene er også tilstede for stolt å vise fram sine produkter.
Matmerk kommer for å dele ut sin Spesialitet-pris. Det blir anledning til å gjøre noen skikkelige bokkupp i pop up-bokhandelen. Og med så mange kokebokforfattere på plass er det også rikelig muligheter for boksignering.
Det blir workshop med Valrhona-sjokolade. Og vi lodder ut kokebokpakker.
Gratis adgang. Ingen påmelding - men først til mølla-prinsippet gjelder.
Kveldens konferansier er Mathias Steinbru.
Tid: 17-19
Sted:
Kafe Løve i Det Norske Teateret
Kristian IVs gate, Oslo
Program for kvelden:
17.00 - 19.00 Arrangementet Beste norske kokebok og Årets eplemost 2015 er åpent for publikum - gratis adgang.
17.00 - 19.00 Mingling mellom standsene som byr på gratis smaksprøver og gode tilbud på kokebøker.
17.15 Velkommen til kokebok- og eplefest ved ansvarlig redaktør i Apéritif, Aase E. Jacobsen. Konferansier gjennom kvelden er Mathias Steinbru, også kjent som Matstein.
18.00 Årets eplemost kåres. Prisutdeling og samtale med finalistene. Årets matmerkpris "Spesialitet" deles ut. Prisene deles ut av Halvor Heuch.
18.30 Prisutdeling og intervju med finalistene Beste norske kokebok.