Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 26 September 2015 - 10:00

    Alle skal med. Inviter til pizzadugnad

    Benytt høstferieuka til å lage mat sammen med barna - og til å vise dem en annen inngang til pizza enn frysedisken. Da kan de samtidig være med på favorittmiddagens utforming.
    26. september 2015
  • 26 September 2015 - 02:00

    Den aller beste søndagsmiddagen

    Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Den tar litt tid, men det har de fleste på søndag.
    26. september 2015
  • 26 September 2015 - 01:05

    Dette må du rett og slett prøve

    Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.
    26. september 2015
  • 26 September 2015 - 00:47

    Slik lager du perfekte fiskeretter

    Profesjonelle kokker lærer deg alle triksene slik at dine fiskeretter blir perfekte - hver gang.
    26. september 2015
  • 24 September 2015 - 12:47

    Grunnkurs i saus

    Bli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
    24. september 2015
  • 24 September 2015 - 01:05

    Denne pastaretten sparker skikkelig fra

    Tynne pastabånd med reker og chili. Så enkel og så god er denne pastaoppskriften.
    24. september 2015
  • 22 September 2015 - 01:05

    Hjemmelagete fiskekaker er best

    Bare prøv denne oppskriften med smaksrikt tilbehør.
    22. september 2015
  • 21 September 2015 - 01:05

    Så lite skal til for å skape stor middagsstemning

    Noen egg, bacon og sopp, gjerne selvplukket. Ja, da har du det du trenger til et herremåltid .
    21. september 2015
  • 18 September 2015 - 01:05

    Slik kan også en burger serveres

    En skikkelig saftig burger med frisk paprikasalsa er dagens lille fristelse.
    18. september 2015
  • 16 September 2015 - 01:00

    Lag disse saftige og superenkle lammebollene

    Disse lammebollene gjør stor lykke så vel i matboksen på tur i skog og mark, som på tapasbordet.
    16. september 2015
  • 15 September 2015 - 12:47

    Bli en mester med kjøtt

    Norges ledende kokker lærer deg alle teknikkene som får kjøttet til å smelte på tunga både hos deg og dine venner.
    15. september 2015
  • 15 September 2015 - 01:00

    Gi seibiffen ny energi med stekte epler

    Hverdagshelten seibiff med løk får her en annen og mye friskere vri.
    15. september 2015
  • 14 September 2015 - 01:05

    Det blir bare et valg i dag, for middagen er allerede bestemt

    Det er valgdag i landet og det krever at middagener ekstra lettlaget. Denne oppskriften kan familien være med å lage.
    14. september 2015
  • 12 September 2015 - 00:46

    Slik lager du perfekte fiskeretter

    Profesjonelle kokker lærer deg alle triksene slik at dine fiskeretter blir perfekte - hver gang.
    12. september 2015
  • 07 September 2015 - 01:05

    Denne suppen er garantert ikke fra pose

    Prøv denne oppskriften på en annerledes og smakfull suppe til middag i dag.
    07. september 2015
  • 05 September 2015 - 02:47

    Bli en mester med kjøtt

    Norges ledende kokker lærer deg alle teknikkene som får kjøttet til å smelte på tunga både hos deg og dine venner.
    05. september 2015
  • 04 September 2015 - 12:46

    Slik lager du perfekte fiskeretter

    Profesjonelle kokker lærer deg alle triksene slik at dine fiskeretter blir perfekte - hver gang.
    04. september 2015
  • 04 September 2015 - 01:05

    Slik blir alle i familien fornøyde

    Med denne oppskriften på en saftig biff med smaksrikt tilbehør gir vi deg en ypperlig avslutning på uken.
    04. september 2015
  • 03 September 2015 - 02:05

    Suppe og pannekaker funker fortsatt

    Pannekakeoppskriften er gjort litt sunnere, og suppeoppskriften er litt raskere. Ellers er det mye 60-tall over dagens middag.
    03. september 2015
  • 02 September 2015 - 01:05

    Så enkelt kan du lage chop suey

    I dag frister vi med oppskriften på en lettlaget kinesiskinspirert rett til middag.
    02. september 2015
  • 01 September 2015 - 12:48

    Grunnkurs i saus

    Bli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
    01. september 2015
  • 01 September 2015 - 09:47

    Grunnkurs i saus

    Bli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
    01. september 2015
  • 01 September 2015 - 04:46

    Fabelaktig skalldyrkurs

    Norges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og fremgangsmåter for hvordan du blir en mester med verdens beste skalldyr.
    01. september 2015
  • 01 September 2015 - 01:05

    Plukkfisk kan faktisk være festmat

    Det finnes et utall ulike oppskrifter på plukkfisk. Dagens utgave er laget med lettsaltet torsk og toppet med sprøstekt bacon.
    01. september 2015
  • 31 August 2015 - 01:05

    I dag er det barna som bestemmer middagen

    Pølser er raskt å lage - her har klassikeren med potetmos fått en vri.
    31. august 2015