Sitron- og kardemommesirup gir veldig god smak til gin-tonicen og andre ginbaserte drinker.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Sitron- og kardemommesirup gir veldig god smak til gin-tonicen og andre ginbaserte drinker.
En drink som denne med Jack Daniels Apple er et godt alternativ til gløgg.
I denne drinken er det den lille dråpen med saltløsning som skaper magien.
Denne likørbaserte drinken er både elegant, aromatisk og med moderat alkohol.
Espresso Martini får en helnorsk touch med akevittlikøren Luksuskarsk og sågar akevitt i stedet for vodka, men det siste er valgfritt.
Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe.
En blomsterversjon av den klassiske friske, syrlige Daiquiri. Hylleblomstlikøren bringer sommerstemningen med seg året rundt.
En lekker kombinasjon av fatlagret rom, masse mynte, lime og litt champagne.
En sommerlig og fruktig cocktail med lavere alkohol, men med mye smak siden det er whisky som er brukt.
Sea Breeze lages vanligvis med grapefruktjuice, men på Eero i Oslo hvor drinken er på menyen, brukes appelsinjuice og et par andre ingredienser for å gjøre en forskjell.
Dette er bourbonprodusenten Buffalo Trace sin egen vri på Old Fashioned.
Denne drinken er inspirert av Southside cocktail som lages med gin. Men denne norske vrien er med akevitt. Sammen med lime og mynte gir den masse urtepreget leskende friskhet.
Denne populære drinken er Svanens signaturdrink som kan nytes året rundt, uavhengig av rabarbrasesongen, siden det er i den hjemmelagde likøren smaken sitter.
Dette er en twist av klassikeren Floradora. Oppkalt etter en Broadway-musikal, var denne fruktige, leskende og lett spicy drinken en hit blant New Yorks cocktaildrikkere opp til 1950-tallet.
Elsker du amaretto sour, vil du garantert like denne med prosecco.
Clover Club er en ginbasert cocktail fra før forbudstiden. Med rosa gin blir den ekstra fruktig men ikke mindre kompleks.
Espresso og Licor 43 er det som trengs til denne meksikanske favorittdrinken.
Dette er en av utallige versjoner av cocktailen som en gang på 1890-tallet oppstod på The Tuxedo Club utenfor New York.
En mimosa består av to ingredienser. Appelsinjuice og musserende vin. For ekstra tørr smak, velg extra brut. Med prosecco blir drinken søtere.
I denne mimosa-oppskriften er det eggelikør som bidrar med ekstra påskestemning.